maşină radar de la ipj sibiu implicată într-un accident grav pe dn1

maşină radar de la ipj sibiu implicată într-un accident grav pe dn1Cel puţin trei persoane sunt rănite după ce o maşină de radar a poliţiei a fost implicată într-un accident rutier. Un Tir şi un alt autoturism s-au tamponat violent pe DN1 între Sălişte şi Săcel.

IPJ Sibiu a anunţat în urmă cu câteva minute că traficul pe drumul naţional 1, între Sibiu şi Săbeş, este complet blocat din cauza unui accident rutier petrecut pe tronsonul de drum dintre Săcel şi Sălişte.

Un TIR, o maşină de poliţie şi un alt autoturism s-au tamponat, iar cel puţin 3 persoane sunt rănite.

Deocamdată nu se cunosc cauzele acestui accident.

Vom da alte detalii pe parcursul acestei zile.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Eu credeam ca nu exista politisti mai exigenti ca in jud Prahova, dar am aflat ca la Sibiu au facut angajari din fostii paznici de CAP. mi s-a luat permisul ca am depasit pe linie continua pe AUTOSTRADA! doar in Romania se poate intampla asa ceva. Suntem de o prostie inadmisibila ca admitem toti prostii sa iasa in strada pe post de „militieni”.daca dai in judecata sefii lor tin tot cu ei, ca asa e legea. am luat si amenda 1172 lei. mai au si tupeul nesimtit sa zica „ce sa facem, ne facem si noi datoria”.asta daca mergi cu loganul, ca daca ai ultimul tip de BMW se intorc cu spatele.le e frica sa nu le faca felul. Am stat 55 de min sa-mi scrie procesul verbal, intreba prin statie alti colegi conform carei legi trebuie sa-mi dea amenda si pentru ca am avut 93 km/h pe limita de 70.
    BRAVO POLITIA RUTIERA, BRAVO IPJ SIBIU.