îps laurenţiu streza a primit 500 de metri de teren ca să îşi facă o casă la caransebeş

îps laurenţiu streza a primit 500 de metri de teren ca să îşi facă o casă la caransebeşConsilierii locali din municipiul Caransbeş au votat un proiect de hotarare prin care sa ii rasplateasca pe oamenii care au ajutat Caransebesul. Astfel ca, fiecare cetatean de onoare primeste cate un teren gratuit, in suprafata de 500 de metri patrati, pe care sa isi poat construi o casa. Pe lista legislativului se regaseşte si Mitropolitul Streza, anunţă adevarul.ro.

La ultimul plen al forului local din Caransebes, la capitolul alocari, de data aceasta de terenuri, alesii au votat, în unanimitate, acordarea unor suprafeţe de 500 de metri pentru ridicarea unei case în Caransebeş, cetăţenilor de onoare ai municipiului care nu deţin aici case sau terenuri, ca o mică recunoaştere a serviciilor aduse de aceştia orasului.

Printre posibilii deţinători de case în capitala gugulanilor se regăsesc patriarhul Daniel, mitropolitul Laurenţiu Streza, caricaturistul Ştefan Popa Popas sau reprezentanţii mai multor asociaţii umanitare din străinătate.”Sunt oameni extraordinari, oameni care au ajutat Caransebesul, cetăţeni români sau străini, personalităţi ale vieţii spirituale, culturale sau sportive, legate de Caransebeş.  sursa: adevarul.ro

Ultima oră

Comentariul meu