video sibienii s-au delectat și au degustat din noile sosurile knorr la hilton în sibiu

Turneul culinar al Unilever Food Solutions a ajuns marţi, 11 octombrie în Sibiu, unde a avut loc o demonstraţie gastronomică la care au participat bucătari din Sibiu, dar şi bucătari din  Alba Iulia, Hunedoara, Cluj şi Târgu Mureş.

Peste 150 de persoane au participat la prezentarea noilor sosuri Knorr de la Sibiu. Informaţiile comunicate au avut rolul de a încuraja publicul să consume sosuri dar şi de a-i asigura că sosurile Knorr au la bază ingrediente naturale. După partea introductivă, în care ni s-a comunicat mai mult partea teoretică a sosurilor, a urmat partea practică. Sibienii prezenţi la eveniment au degustat din sosurile pregătite cu atâta măestrie. La fiecare sortiment de sos, oamenii erau întrebaţi despre gustul şi mirosul sosului.

„Am ales Sibiul printre orasele unde sa ne oprim cu turneul gastronomic, tocmai pentru ca in Sibiu s-a dezvoltat foarte mult sectorul restauratiei si tocmai pentru ca sibienii sunt printre consumatorii educati cand vine vorba de servitul mesei in oras (si al cerutului de sosuri)” a declarat Mariei Gavrilescu, Channel Marketing Leader Unilever Food Solutions.

 

Ultima oră

Comentariul meu