Răcuciu face scandal din cauza întârzierilor de la lucrările de reparaţie din cadrul Maternităţii

Răcuciu face scandal din cauza întârzierilor de la lucrările de reparaţie din cadrul MaternităţiiFinanţarea acestor lucrări, din cele peste 4 milioane de euro primite de la Banca Mondială, este asigurată prin intermediul Ministerului Sănătăţii.

Prefectul Horaţiu Răcuciu a analizat, astăzi, împreună cu directorul Spitalului Clinic Judeţean, dr. Adrian Şanta, şi cu directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii, Elena Cernea, situaţia Biroului de expertiză medicală. În prezent, activitatea Biroului este îngreunată de condiţiile improprii în care se desfăşoară. Prefectul Răcuciu a declarat că acesta a fost unul din motivele vizitei sale la Spitalul judeţean. În opinia domniei sale, condiţiile improprii „creează mari probleme în activitatea Casei judeţene de pensii, în ce priveşte evaluarea capacităţii de muncă a celor care solicită stabilirea gradului de invaliditate, de către Biroul de expertiză”. Discuţiile de astăzi s-au finalizat cu promisiunea conducerii Spitalului clinic de a găsi un spaţiu adecvat activităţii Biroului, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a sediului fostei policlinici, acolo unde aceste condiţii vor fi pe deplin asigurate.

Probleme la lucrările clinica de obstetrică şi ginecologie

Un alt scop al vizitei de astăzi a fost analiza situaţiei lucrărilor de reabilitare la Clinica de obstetrică şi ginecologie. Finanţarea acestor lucrări, din cele peste 4 milioane de euro primite de la Banca Mondială, este asigurată prin intermediul Ministerului Sănătăţii. „Am discutat cu directorul spitalului judeţean, d-l dr. Adrian Şanta, despre stadiul lucrărilor şi am înţeles că există o întârziere. Mă voi implica personal în rezolvarea situaţiei şi sper că, în urma străduinţelor noastre, lucrările să intre în graficul stabilit la începutul lor”, declară prefectul Răcuciu.

Ultima oră

Comentariul meu