Degustare de sosuri şi turneu culinar la Hilton în Sibiu

Degustare de sosuri şi turneu culinar la Hilton în SibiuUnilever Food Solutions, divizia pentru bucatari profesionisti a companiei Unilever, organizează marţi evenimentul “Testeaza-ne!”, ce are loc sub forma unui turneu culinar in cinci orase ale tarii, pentru prezentarea si degustarea sosurilor Knorr nou-lansate cat si a celor cu retete imbunatatite special pentru bucatarii profesionisti.

Turneul culinar al Unilever Food Solutions va ajunge marti, 11 octombrie in Sibiu, unde va avea loc o demonstratie gastronomica la care vor participa bucatari ai companiei noastre, bucatari din Sibiu, dar si bucatari din  Alba Iulia, Hunedoara, Cluj si Targu Mures.

„Vor avea loc lansarea si testarea noilor sosuri, in cadrul unui eveniment care se anunta a fi unul plin de savoare, tocmai pentru ca va implica bucatari din toata zona Ardealului, vor avea loc degustari de preparate cu noile sosuri Knorr, se vor realiza teste oarbe dar si o degustare de vin cu somelierul Bogdan Dumitrescu (de la Vinexpert)”, spun organizatorii.

Evenimentul „Testeaza-ne!”va fi marti, 11 octombrie, incepand cu ora 15:00, in Sibiu, la Hotel Hilton, Sala Madrigal. „Am ales Sibiul printre orasele unde sa ne oprim cu turneul gastronomic, tocmai pentru ca in Sibiu s-a dezvoltat foarte mult sectorul restauratiei si tocmai pentru ca sibienii sunt printre consumatorii educati cand vine vorba de servitul mesei in oras” spune Raluca Duţă, PR management al acestui turneu.

Ultima oră

Comentariul meu