sibianul lucian coman face furori în competiţiile internaţionale de hairstyling

sibianul lucian coman face furori în competiţiile internaţionale de hairstylingPentru a doua oară în acest an, hairstylistul sibian, Lucian Coman demonstrează că este cel mai bun hairstylist din România.

În urma concursului Wella Trend Vision Awards Romania 2011, organizat pe data de 04 octombrie 2011, la Bucuresti, concurs ce urmărăreşte desemnearea reprezentanţiilor României în competiţia internaţională, Wella Trend Vision, sibianul Lucian Coman a câştigat medalia de aur pe trendul “Polaris” şi va fi finalistul României, alături de alte 50 de tări participante.

In martie 2011, Lucian a reuşit să impresioneze juriul internaţional din cadrul Congresului Internaţional de Estetică Aplicata Les Nouvelles Esthetiques , fiind considerat cel mai bun hairstylist în România, la categoria tunsoare – culoare cu tematica “Viitorul”. La doar câteva luni după această reuşită, Lucian participă în semifinalele Wella Trend Vision Awards şi se califică în finală.

Wella Awards Romania 2011, îi consolidează poziţia ca fiind cel mai talentat hairstylist din România, tânărul la doar 26 de ani, câştigă concursul la care au participat 28 de finalişti veniţi din toată ţara să-şi demonstreze viziunea în hairstyling pe trendul “Polaris” . Juriul format din profesionişti în domeniu atât din ţară cât şi din străinătate acorda punctaj maxim lui Lucian şi îl premiaza cu locul I, seminarii de coafură la Barselona, Lisabona şi Londra, produse profesionale Wella, precum şi poziţia de a reprezenta Romania la mondialele Wella Trend Vision Awards care vor avea loc în 2012 în Australia.

“Mă asteptam să castig, trebuia să câştig şi meritam să câştig.Am experienţă în domeniu şi ştiu ce pot. Sper ca la concursul internaţional să aibă şi România un cuvânt de spus, să nu mai fie ignorată ca deobicei. Ca să câştigi trebuie sa fii original, să interpretezi trendul, nu să-l copiezi. Cred că asta mă diferenţează de restul, originalitatea”, ne mărtiriseşte Lucian Coman.

În fiecare an, Wella Trend Vision Awards urmăreşte să identifice cei mai talentaţi şi străluciţi coafori din lume. Acuma la a 13a ediţie internaţională în crearea trendurilor de culoare şi stil,  Wella Trend Vision a fost conceput pentru a stimula ultimele tendinţe în coafură, pentru a inspira atât hairstyliştii, cât şi clienţii saloanelor.Cele 4 trenduri care definesc temele acestui an sunt: Lumina, Glamazon, Passionista şi Polaris.

Pe lângă multiple premii pe care le-a câştigat pe parcursul carierei de hairstylist, Lucian Coman are propriul salon de coafură, Next Hair Studio, situat în Sibiu, pe strada Râului nr. 16.

 

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Felicitari Lucian si nu te oprii sa le spui la straini ca Romanii sunt ameni talentati ca tine si ca multi altii, nu cum ne considera ei scursura europei. Sibiul e mandru ca are un om talentat ca tine!

  2. felicitari, Lucian! o performanta remarcabila!
    merita toata admiratia, dar pacat ca acest articol nu are legatura cu realitatea decat prin faptul ca intr-adevar a castigat acest premiu(si pentru asta, cu adevarat merita felicitari), dar restul sunt informarii eronate. nu va reprezenta Romania la mondiale, nu va merge la “Barselona” si nici la Lisabona. o excursie la Londra + intrare la un targ de coafura, acesta este premiul lui. felicitari inca o data! pacat ca articolul nu se ridica la nivelul performantei!

  3. Nu stiu cine a scris acest articol…dar ca fapt divers, 90% din ce e scris sunt niste aberatii. Nu stiu ce surse aveti pentru un astfel de articol dar va sfatuiesc sa va informati mai bine. O sa refac eu articolul daca va ajuta la ceva!!!!!