irinel anghel și sorin romanescu fac show în deschiderea festivalului jazz and more

irinel anghel și sorin romanescu fac show în deschiderea festivalului jazz and moreDuo-ul Irinel Anghel (voce) & Sorin Romanescu (chitara, live electronics) prezinta un Concert in Intuneric. Acest program al Duo-ului Irinel Anghel & Sorin Romanescu va aparea pe un CD la sfarsitul toamnei 2011, la casa de discuri Niklas Records din Polonia.

In intuneric perceptiile se schimba. Modul de a canta se schimba. Ascultarea se schimba. Atentia este mai vie. Interpretii se dizolva intr-un spatiu al intimitatii si misterului, al prezentei in absenta.

Duo-ul Irinel Anghel & Sorin Romanescu este reprezentativ pentru scena muzicii experimentale din Romania. Inventivitatea si imaginatia celor doi muzicieni este binecunoscuta pe scenele evenimentelor si festivalurilor cu acest profil din tara si strainatate. Se poate spune ca prezenta acestui duo in muzica romaneasca creaza o directie in muzica contemporana si cea improvizata din Romania, chiar daca nu exista o eticheta inventata pentru muzica celor doi artisti. Suprarealism, sound theatre, emotional singing, sound-cooking, no map sound trips, no label art? Da…si lista ramane deschisa pentru ca acest duo face loc mereu unor noi idei, unor noi experiente.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu