csu sibiu învinge cu 65-77 în deplasarea de la otopeni. wisseh a fost cel mai bun jucător de pe teren
Khartchenkov a marcat 14 puncte la priumul său meci la CSU Sibiu
csu sibiu învinge cu 65-77 în deplasarea de la otopeni. wisseh a fost cel mai bun jucător de pe teren
Khartchenkov a marcat 14 puncte la priumul său meci la CSU Sibiu

CSU Sibiu se întoarce victorioasă din deplasarea de la Otopeni. Universitarii s-au impus cu 65-77, la capătul unui meci în care Otopeniul a dominat doar în sfertul doi, iar CSU a învins la capătul unui sfert patru foarte bun.

Plecați spre Otopeni cu gândul unui succes la care probabil și fanii echipei se gândeau cu scepticism după ce au trăit coșmaruri în prima etapă cu Oradea, jucătorii de la CSU Sibiu, au reușit să obțină o victorie extrem de importantă.

Sibiu a început excelent meciul și conducea după 10 minute cu 10-20, Riley și Wisseh fiind de departe oamenii cheie pentru universitari. Otopeniul a revenit însă în joc în sfertul doi și a condus oarecum surprinzător la pauza mare, cu 36-31, după 26 de puncte înscrise față de doar 11 ale echipei lui Cătălin Vulc.

De la vestiare au revenit însă parcă cu totul alte echipe.

Khartchenkov și-a adus aminte probabil că a fost transferat ca să ajute Sibiul, Wisseh a vrut să demonstreze că partida cu Oradea a fost un nefericit accident, iar Crăciun a ținut morțiș să arate și el că este un jucător pe care CSU se poate baza cu prisosință și în acest sezon.

Astfel, la capătul sfertului trei CSU conducea pe tabelă cu un punct avans, după ce și-a adjudecat al treilea mitan cu 16-22.

Sfertul patru a fost probabil și cel mai bun din aceste prime meciuri oficiale jucate de CSU, iar Sibiul s-a impus până la urmă meritat cu 65-77.

Sibiul joacă etapa viitoare acasă cu CSȘ Giurgiu.

CSU Sibiu:

Riley 11, Austin 16, Crăciun 11, Wisseh 25, Khartchenkov

CS Otopeni:

Medvedj 12, Popovic 7, Popescu 5, Jocovic 5, Scott 16, Burrell 7, Țibirnă 13.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii