alex pelici - "nu meritam să pierdem ultimele jocuri. urmează patru meciuri grele pentru noi"

alex pelici - "nu meritam să pierdem ultimele jocuri. urmează patru meciuri grele pentru noi"Voinţa Sibiu nu a mai câştigat niciun punct din etapa a 6-a, când a remizat, scor 2-2, cu Sportul Studenţesc şi trece printr-o perioadă dificilă. Nou-promovata a căzut în zona locurilor retrogradabile după ultima înfrângere, cu Rapid, şi caută soluţii să urce în clasament.

Antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici, nu se plânge de forma echipei, dar e nemulţumit de numărul mare de ratări.

“De formă nu sunt nemulţumit, de rezultate în schimb sunt. Nu reuşim să înscriem din ocazii, după felul în care am jucat, nu am fi meritat să pierdem ultimele două meciuri, cu Oţelul şi cu Rapid”, a spus tehnicianul.

Sibiul va juca în următoarele patru etape cu Petrolul (deplasare), Chiajna (acasă), Ceahlăul (deplasare) şi Braşov (acasă). Antrenorul Voinţei speră ca formaţia sa să obţină cât mai multe puncte. “Urmează patru meciuri care valorează dublu ca punctaj. Atât meciul cu Petrolul, cât şi cel cu Chiajna, sunt meciuri de 6 puncte”, a punctat Pelici, care îşi face deja planuri şi pentru retur.

“În iarnă se va trage linie şi vom analiza randamentul fiecaruia. Aş vrea să înscriem mai mult, dacă asta nu se întâmplă, voi mai dori, desigur, un atacant”, a mai spus Alexandru Pelici.

Pauza competiţională, şi bună, şi rea
Antrenorul care a promovat-o pe Voinţa în Liga I nu e sigur dacă pauza competiţională de o săptămână le va fi sau nu favorabilă elevilor săi, dar speră ca în această perioadă să regleze problemele din jocul echipei.

 “Nu ştiu dacă ne va ajuta această pauză. Într-un fel e binevenită, deoarece jucătorii accidentaţi îşi vor reveni până la următorul joc şi avem timp să reparăm problemele pe care le avem în faţa porţii, dar, pe de altă parte, e rău din punct de vedere moral pentru că rămânem cu imaginea ultimelor jocuri, pe care le-am pierdut”, a mai declarat Pelici.

“Dacă sunt vinovaţi, trebuie găsiţi”
Pelici consideră că scandalul arbitrajelor afectează imaginea fotbalului românesc, dar, în acelaşi timp, doreşte să se facă dreptate.

“Acest scandal de la DNA nu are cum să facă bine fotbalului românesc, îi afectează mult imaginea. Totuşi, dacă există vinovaţi, trebuie găsiţi. Nu comentez arbitrajele din meciurile noastre, oricum nu se va schimba nimic. Nu-mi amintesc să fi câştigat un punct pe baza greşelilor de arbitraj, în schimb…”, a mai zis Pelici, abţinându-se de la alte comentarii.

Ultima oră

Comentariul meu