VIDEO - Magazinul trident ÎNCHIS de administratorul Judiciar. Mateescu face scandal!

Firma Bdo Bussines Restructuring Sprl, cea care este administratoră juridică în cazul insolvenței Trident, a închis magazinul din Vasile Aaron. Pe ușile de la intrarea în market scrie că este inventar, dar patronul Constantin Mateescu susține că este o închidere nefondată.

Sibiul a rămas și fără cel de al II-lea magazin Trident din oraș. După ce în urmă cu aproape 2 ani hypermarket-ul din Șoseaua Alba Iulia a fost închis, iar apoi au urmat alte acțiuni similare în țară, acum se închide și ultimul magazin din Sibiu.

”Cei de la Bdo Bussines Restructuring Sprl au decis că firma Trident trebuie să intre în faliment. În sentinţa dată se spune că administrarea firmei va fi preluată de administratorul juduciar. VIDEO - Magazinul trident ÎNCHIS de administratorul Judiciar. Mateescu face scandal!Au plantat nişte oameni de pază în faţa magazinului şi au decis să închidă locaţia din Sibiu şi magazinul din Sf. Gheorghe. Le-am cerut să prezinte un document oficial prin care îşi asumă acest drept, dar nu au făcut-o. Apoi au zis că vor să facă inventar. Le-am spus să îl facă noaptea. Au decis că vor să îl facă ziua”, spune Constantin Mateescu pe adevarul.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. foarte bine ca au inchis mizeria asta de magazin si pe mizerabilul de patron ar trebuii sa il inchida.