VIDEO – FOTO: Continental dezvăluie modul de 35 de milioane de euro de la fabrica din Sibiu

Peste 9.000 de metri pătraţi are noul modul ce va fi gata în februarie anul viitor. Continental anunţă că va angaja încă 500 de oameni pe lângă cei 1.800 câţi lucrează în prezent în unitatea din Sibiu. Peste 1.500 de oameni depun lunar cereri de angajare la Continental Automotive Systems Sibiu.

În prezenţa primarului Iohannis şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Martin Bottesch, Oswald Kold, director general al Continental Automotive Systems Sibiu, a inaugurat oficial finalizarea structurii metalice la cel de al IV-lea modul ce va fi construit la fabrica din Sibiu. Investiţia se cifrează la 35 de milioane de euro, ioar investiţia totală de la Sibiu ajunge astfel la peste 170 de milioane de euro. „Noua hală marchează încă un punct important care a fost realizat din planul de investiţie iniţial al concernului nostru pentru Sibiu”, a spus printre altele Oswald Kold.

În noul modul se vor face componente şi module de control pentru mărcile auto Ford, Renault şi Mercedes.

„Estimăm că în iunie 2012 vor ieşi primele produse de pe noile linii de producţie din noul modul. Aceasta nu este ultima extindere prevăzută pentru Sibiu. Totul depinde cum se dezvoltă piaţa auto”, a mai declarat directorul general al fabricii din Sibiu.[nggallery id=753]

Oswald Kold a mai spus că estimează o cifră de afaceri de 400 de milioane de euro pentru anul 2015, la fabrica din Sibiu.

Peste 1.500 de oameni depun lunar cereri de angajare la Continental Automotive Systems Sibiu.

Primarul iohannis a lăudat investiţia făcută. „Este un parteneriat bine construit şi serios”, a punctat Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu