topul mârlanilor: audi a4 parcat pe trecere de pietoni pe vlahuţă

O cititoare Ora de Sibiu ne-a trimis câteva fotografii surprinse marţi seară cu un autoturism parcat exact pe trecerea de pietoni, în apropiere de Calea Dumbrăvii.

Faptul că cititorii se aliază cu Ora de Sibiu pentru a face un recensământ al şoferilor care nu sunt deloc exemple de urmat, nu face decât să fim mai optimişti că lupta noastră împotriva celor care parchează aiurea prin Sibiu, va avea sorţi de izbândă.

“Marti seara, in jurul orei 19:00, Audi parcat in mijlocul trecerii de pietoni, fara nicio problema, niciun sofer in zona. Strada Alexandru Vlahuta, colt cu Calea Dumbravii”, spune Alexandra.[nggallery id=752]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu