străzile rennes și zaharia boiu redeschise oficial după investiții de peste 1 milion de lei

străzile rennes și zaharia boiu redeschise oficial după investiții de peste 1 milion de leiPrimăria Sibiu a finalizat lucrările de reparații pe străzile Rennes și Zaharia Boiu, iar străzile au fost redeschise oficial traficului miercuri, 5 octombrie.

După refacerea stratului de asfalt pe strada Justiției, SC DPC SA a început în 1 septembrie lucrările de reparații pe străzile Rennes și Zaharia Boiu, traficul fiind închis pe aceste două artere.

DPC a turnat un nou strat asfaltic pe strada Rennes, aproape 2.800 de metri pătrați de carosabil și peste 1.400 de metri pătrați de trotuare. Bordurile au fost schimbate pe întreaga lungime a străzii care măsoară 367 de metri. Prin refacerea marcajelor s-au creat 56 de locuri de parcare, foarte utile în contextul în care pe această stradă va funcționa o clădire de birouri, funcționează o cantină și mai multe spații de servicii. Tronsonul dintre strada Școala de Înot și strada Zaharia Boiu a fost redat circulației în urmă cu două săptămâni, acum fiind redeschisă întreaga stradă. Valoarea totală a lucrărilor este de 589.000 lei, fără TVA.

Lucrările de reparații pe strada Zaharia Boiu au presupus de asemenea turnarea unui nou strat de asfalt pe carosabil pe o suprafață totală de 1.412 metri pătrați și pe trotuare pe o suprafață de 860 de metri pătrați. Și pe strada Boiu au fost schimbate bordurile, lungimea totală a arterei fiind de 266 de metri. Au fost refăcute marcajele rutiere și de orientare și astfel au rezultat 18 locuri de parcare. Valoarea lucrărilor a fost de 327.961 lei, fără TVA. Pe ambele străzi au fost reamenajate alveolele pentru arbori.

 

Ultima oră

Comentariul meu