start în noul an universitar pentru studenții de la facultatea de teologie din sibiu

start în noul an universitar pentru studenții de la facultatea de teologie din sibiuStudenţii Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu au început un nou an universitar. Sfânta Liturghie, urmată de slujba de Te Deum au fost oficiate de Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului şi de Preasfinţitul Părinte Andrei Făgărăşanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, după cum informează TRINITAS TV.

start în noul an universitar pentru studenții de la facultatea de teologie din sibiu

Cu această ocazie, Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu a spus: „Toţi cei care urmează teologia şi finalizează prin examenul de licenţă pot deveni mărturisitor, apărători şi chiar apostoli ai credinţei noastre, indiferent unde vor lucra şi indiferent unde se vor afla”.

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Laurenţiu a participat apoi la deschiderea oficială a anului universitar, organizată în „Aula Magna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. La eveniment au luat parte, pe lângă cadrele didactice şi oficialităţile locale, ambasadorii mai multor state sud-americane: Brazilia, Cuba, Mexic, Peru, Uruguay şi Venezuela.

Studenţii din primul an au fost copleşiţi de emoţia începutului de an universitar. În acest an universitar, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu sunt înscrişi în anul I un număr de 153 studenţi.sursa: basilica.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Publică