primăria a finalizat lucrările de reparaţii în valoare de 1,1 milioane lei pe bulevardul corneliu coposu

primăria a finalizat lucrările de reparaţii în valoare de 1,1 milioane lei pe bulevardul corneliu coposuPe această stradă DPC a înlocuit stratul asfaltic de suprafaţă şi a refăcut marcajele la trecerile de pietoni şi marcajele pistelor pentru biciclete.

Primarul Klaus Iohannis a fost prezent luni, 3 octombrie, pe Bulevardul Corneliu Coposu, pentru a marca finalizarea lucrărilor de reparaţii. Pe această stradă DPC a înlocuit stratul asfaltic de suprafaţă şi a refăcut marcajele la trecerile de pietoni şi marcajele pistelor pentru biciclete.

„Lucrările de reparaţii de pe Bulevardul Corneliu Coposu împreună cu reconfigurarea intersecţiei cu strada Gheorghe Lazăr vor asigura o mai bună fluenţă a traficului şi o calitate mai bună a carosabilului. Strada este una foarte tranzitată, aici funcţionând Teatrul Naţional Radu Stanca, Filarmonica de Stat Sibiu şi Spitalul Clinic Judeţean Sibiu” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Echipele de lucru au turnat asfalt pe o lungime de 920 de metri liniari, suprafaţa totală acoperită fiind de 14.741 mp. De asemenea, capacele căminelor de vizitare şi gurile de scurgere au fost ridicate la cota stratului de uzură. Valoarea totală a lucrării a fost de 1.128.406,96 lei, TVA inclus.

Ultima oră

Comentariul meu