video - tânăr din sibiu, înregistrat în timp ce fura cosmetice dintr-un magazin. le-a băgat în pantaloni
video - tânăr din sibiu, înregistrat în timp ce fura cosmetice dintr-un magazin. le-a băgat în pantaloniMetodă inedită de furt în judeţul Sibiu. Un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin în timp ce a sustras un produs de pe raft şi l-a ascuns în… pantaloni. Prietena sa a fost cea care s-a asigurat că nu este nimeni în jur care să îl prindă în flagrant.

 Hoţii nu ţin cont de camerele de supraveghere, ascund foarte repede produsele în haine, iar acest mod de operare a devenit tot mai frecvent. La Sibiu, două persoane intră într-un magazin de cosmetice, se uită după personalul din magazin, studiază, se asigură că nu este nimeni în spate.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum tânărul fură un produs, iar prietena lui îl anunţă când se apropie vreun angajat al magazinului. Băiatul sustrage două produse cosmetice foarte scumpe de pe raft şi le introduce în pantaloni.

“În ultima perioadă, foarte des şi în general sunt persoane foarte tinere, tineri în general bine îmbrăcaţi, nu îţi dă nici o bănuială că se poate întâmpla aşa ceva, chiar rămânem surprinşi de persoanele acestea”, spune Iulia Vidrighin, proprietarul magazinului.

Aceasta va face o plângere la poliţie şi speră ca oameni legii să îi prindă pe hoţi, mai ales că feţele lor se văd foarte bine în imaginile surprinse de camera montată la ieşirea din magazin. sursa: realitatea.net

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Apropo anomin. nu am nimic cu hoti.da am observat ca le iei si tu lor si ii bati.si dak te prind ei pe tine intr`o zi.si fac invers.cum iti cade ?
    lor le convine de aia fura din magazine . vine iarna la puscarie au caldura.parerea mea daca ii prinzi chemi politia si rezolva politia . nu rezolvi tu.ca poate sa te dea in judecata.si nu sti ce relati au ei.si iti pierzi timpul pe la tribunal 😉

  2. apropo se fura pe comanda..un exemplu ar fi terasele, barurile si restaurantele din Piata Mica din Sibiu, angajatii acestora comanda iar ”gainarii” opereaza. Este o intreaga caracatita baietii fura iar fetele din gasca lor infecta vand la serviciul unde merg ca sa vanda marfa si sa mai invenatrieze ceva vestiare, genti si portofele. E un principiu simplu daca nu ar exista cerere ar disparea oferta dar exista cerere, deci vina este comuna.

  3. pe mine nu ma surprinde nimic, nici faptul ca-s tineri, nici ca-s bine imbracati si nici pasivitatea cu care Politia trateaza astfel de cazuri…daca cineva crede ca rezolva ceva pe cale legala se inseala…eu am o metoda mai inedita (”hotilor nu le place sa fie furati”) in momentul in care ii prind ii ”usurez” si eu la randul meu: de telefoane, lanturi, bani sau alte valori ii bat si le dau drumul…Asa am reusit sa-i fac sa ocoleasca magazinul in care eu lucrez. Va saluta, Capa – Sibiu.

  4. pe mine nu ma surprinde nimic, nici faptul ca-s tineri, nici ca-s bine imbracati si nici pasivitatea cu care Politia trateaza astfel de cazuri…daca cineva crede ca rezolva ceva pe cale legala se inseala…eu am o metoda mai inedita (”hotilor nu le place sa fie furati”) in momentul in care ii prind iii ”usurez” si eu la randul meu: de telefoane, lanturi, bani sau alte valori ii bat si le dau drumul…