VIDEO: CSU Sibiu l-a tranferat pe rusul Nikita Khartchenkov. Lorenzo a plecat de la echipă

VIDEO: CSU Sibiu l-a tranferat pe rusul Nikita Khartchenkov. Lorenzo a plecat de la echipăCSU Sibiu a reuşit să îl legitimeze joi pe jucătorul german de origine rusă Nikita Khartchenkov. Acesta i-a luat locul în echipă americanului Lorenzo Davis.

Directorul sportiv al lui CSU Sibiu, Horaţiu Floca, a anunţat vineri că CSU Sibiu a făcut schimbări de ultimă oră în lotul echipei.

„A plecat şi Lorenzo Davis. Din păcate nu a convins şi nu a fost ceea ce căutam noi. În aceste condiţii am decis să reziliem contractul cu el. Ieri a semnat cu CSU Sibiu un jucător din Rusia care e stabilit în Germania. Se numeşte Nikita Khartchenkov. El nu va juca din păcate cu Oradea, pentru că numai luni va ajunge la Sibiu. Sperăm să facem treabă bună cu acest lot. Cu aceşti jucători vom juca cel puţin până în iarnă”, a spus Floca.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si antrenor pe cand? Nea Vulc se pare ca vrea sa-si faca copchilu antrenor ignorand un public spectaculos… Ca doar e baiatul lui tata… Altceva nu conteaza! Peter Schomers nu a fost bun ca si Catalin.