video - cătălin vulc: „avem meci greu cu oradea. sper să învingem”. wisseh: “va fi un campionat greu”. csu sibiu - csm oradea este live-video pe ora de sibiu!

Antrenorul sibian al lui CSU Sibiu speră ca echipa lui să debuteze cu un succes în prima etapă care va avea loc sâmbătă de la ora 18.00 . Partida este în direct în sistem live-video pe Ora de Sibiu şi pe csufans.ro.

Cătălin Vulc a făcut vineri o radiografie a începutului de sezon şi asupra meciului pe care CSU îl joacă sâmbătă cu Oradea. Vulc a vorbit şi despre transferurile Sibiului.

„Din păcate nu a fost să fie în cupă ca să trecem mai departe, dar sperăm să începem campionatul cu o victorie cu Oradea. Ne-am pus la punct zilele acestea cu apărarea şi sperăm să fie bine. L-am adus pe Sprinker tocmai pentru a ne ajuta ca să îndeplinim obiectivul. Sperăm să fie ceea ce căutăm.A venit şi Miţă Popa. E posibil să renunţ la Alibec sau la Rău, dar nu este nimic stabilit dinainte. Un străin şi doi români, practic vor fi în afara lotului la fiecare meci. Va fi o rotaţie.Meciul cu Oradea este foarte greu. Ei au făcut transferuri bune prin aducerea lui Pesici şi Markovici. Eu spun că s-au întărit puternic, dar sperăm să învingem mai ales că din câte am înţeles conducătorul lor de joc s-a accidentat. Ştiu că au o linie de 3 puncte foarte puternică, dar vom încerca mai multe sisteme de apărare şi îi vom anihila”, a spus Vulc.

video - cătălin vulc: „avem meci greu cu oradea. sper să învingem”. wisseh: “va fi un campionat greu”. csu sibiu - csm oradea este live-video pe ora de sibiu!Wisseh: ”Ştiu că se pun mari speranţe în evoluţiile mele”

Cel mai prolific jucător american în acest început de toamnă la CSU Sibiu, Jaytornah Wisseh, a vorbit şi el depre noul sezon care începe sâmbătă. “Nu a fost mai uşor decât mă aşteptam. Am câţiva prieteni care joacă aici şi mi-au spus că în România este un campionat greu şi au avut dreptate. Ştiu că se pun multe speranţe în mine. Este însă o responsabilitate pe care e clar că trebuie să mi-o asum”.

Ultima oră

Comentariul meu