doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice

doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcooliceÎn cursul acestei nopţi, pe str. Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu a fost oprit pentru control în trafic R. Cosmin.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal, conform OUG nr. 195/2002 republicată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie ce depăşeşte limita legală.

Pe str. Şoseaua Sibiului din municipiul Mediaş, poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic, în cursul zilei de ieri, 29 septembrie a.c., în jurul orelor 1200, un autovehicul. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că B. Nicolae (în vârstă de 59 de ani, domiciliat în localitatea Axente Sever), conducător al autoturimsului, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul este cercetat penal, conform OUG nr. 195/2002 republicată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie ce depăşeşte limita legală.

Ultima oră

Comentariul meu