video alex pelici – antrenor voința sibiu: ”sper să luăm puncte cu rapid. suferim din păcate în atac

Tehnicianul echipei sibiene de liga 1, Voința Sibiu, crede că jucătorii săi au forța ca să smulgă puncte Rapidului, duminică de la ora 17.00 pe Municipal. Căpitanul Grigore spune că atmosfera este bună în sânul echipei, înaintea acestei partide. Pelici se va baza pe Beza, Coman și Popa la acest meci, de la care lipsesc însă Tătar și Cigan.

Alex Pelici a dezvăluit joi dorințele sale la meciul cu Rapid. ”Întâlnim o echipă foarte bună care este pretendentă la titlu. Sper să luăm și punct sau punctele visate. Nu va fi un joc ușor. Oricine poate câștiga oriunde în actuala ediție de campionat. Nu există favorite clare ca înainte. Cred că la Vaslui a fost cel mai slab joc al nostru de până acum în campionat. A semănat cu cel de la Mediaș, când am pierdut cu 3-0. Sper să vină punctele pentru că avem mare nevoie de ele ca să urcăm în clasament. Chiar dacă jocul nu va fi la fel de spectaculos, aș prefera să luăm 3 puncte dintr-o singură ocazie”, a declarat Alex Pelici

Miron titular, revine Beza

Antrenorul Sibiului a mărturisit că portarul Miron va fi titular cu Rapid. Pelici se va baza pe Beza, Coman și Popa la acest meci, de la care lipsesc însă Tătar și Cigan. ”Miron este un portar bun. El și-a câștigat dreptul de a apăra. A demonstrat că merită să îi acordăm încredere în continuare. Sperăm în revenirile lui Beza și Coman. Din păcate Cigan va reveni doar la meciul cu Petrolul. Revine și Popa după suspendare. Am simțit absențele lor, mai ales în aportul ofensiv. În schimb va lipsi Tătar pentru că este suspendat. Cred că este jucătorul care a făcut progrese și care va fi luat în seamă și de echipe cu pretenții mult mai mari decât Voința”, a mai comentat antrenorul principal al Sibiului.

video alex pelici – antrenor voința sibiu: ”sper să luăm puncte cu rapid. suferim din păcate în atacCere seriozitatea lui Dănciulescu pentru atacanții sibieni în faza de atac

Pelici nu s-a ferit să critice apatia prin care trec atacanții Voinței și l-a dat exemplu pozitiv pe dinamovistul Dănciulescu. ”Vreau să concretizăm ocaziile pe care le vom avea. Suferim din cauza asta. Acolo în fața porții, trebuie să înscriem când avem ocazia. Chiar repetăm mult la faza de finalizare. Pentru atacanții mei cred că Dănciulescu este un exemplu foarte bun. Dacă găsim ceva ieftin și bun, mă refer la atacanți, atunci ne vom mai întări” a mai spus Alex. Acesta nu vrea să aducă un psiho terapeut la echipă. ”Ne-am gândit să aducem și un psiholog, dar nu am pus în practică această idee. Facem cursuri de inteligență emoțională și cred că vor fi benefice”.

La iarnă se trage linie

Deși crede că ”e prea devreme să vorbim de ce va fi în iarnă”, Pelici nu exclude o eventuală remaniere de lot în pauza competițională. ”Vom vedea la iarnă ce va fi. Am făcut șapte din cele zece puncte în compania unor echipe în fața cărora nu n-i se dădeau prea multe șanse. Cred că putem reuși să scăpăm de retrogradare pentru că nici celelalte echipe cu care ne batem acolo în subsolul clasamentului nu au rupt gura târgului. Important este ca la iarnă să fim deasupra liniei de retrogradare”, a mai spus principalul Sibiului.

Grigore: ” Suntem montați pentru acest meci”

Căpitanul Voinței a făcut și el pe scurt o radiografie despre meciul care urmează să îl joace Sibiul cu Rapid București. ”După meciul cu Vasluiul ne-a fost puțin mai greu, dar așa învățăm să trecem peste greutăți. Orice eșec până la urmă te și ajută. Atmosfera e bună. Suntem destul de bine montați pentru meciul cu Rapid. Pericol va fi de peste tot cu Rapidul pentru că au un lot foarte solid”.

Ultima oră

Comentariul meu