infracţiuni la regimul circulaţiei în judeţul sibiu

infracţiuni la regimul circulaţiei în judeţul sibiuÎn cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, a fost oprit pentru control în trafic, pe bdul C. Coposu din municipiul Sibiu, un conducător auto.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul condus de  B. Silviu (26 de ani, domiciliat în localitatea Avrig), era neînmatriculat. Bărbatul este cercetat penal, conform OUG nr. 195/2002 republicată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Pe str. Lazaret din municipiul Sibiu, a fost oprit pentru control în trafic conducătorul unui alt autoturism. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta (R. Ilie, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea), se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul este cercetat penal, conform OUG nr. 195/2002 republicată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie ce depăşeşte limita legală.

Ultima oră

Comentariul meu