VIDEO INCREDIBIL: Două persoane luate pe sus de Poliţie din Piaţa Mare pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj

Un bărbat de 33 de ani domiciliat în Constanţa a tulburat liniştea şi ordinea publică în Piaţa Mare. Acolo era amplasat un cort de informare privind riscul consumului de droguri. 

Cetăţeanul scandalagiu a tulburat liniştea publică mai bine de jumătate de oră iar trecătorii s-au arătat nemulţumiţi de atitudinea sa. A criticat actualul guvern, sistemul sanitar dar şi poziţia oamenilor legii. Se declara doctorul salvator al sistemul sanitar român şi dorea ca lumea să-i urmeze exemplu.  După zeci de minute de discurs, omul a mers la personalul Crucii Roşii, ca să-şi ia tensiunea . A avut 18 cu 10. Revoltat, omul a dat vina pe voluntarul Crucii Roşii şi a cerut să-i fie luată din nou tensiunea. Apoi de la cealaltă mână.

Poliţia a intervenit pentru a-l indentifica pe cetăţean

Poliţiştii i-au cerut actele la control şi l-au rugat să părăsească zona deoarece tulbură buna desfăşurare a campaniei. Acesta a fost condus spre maşina de poliţie, însă drumul a fost deosebit de dificil. Omul s-a împotrivit din toate puterile iar poliţiştii au fost nevoiţi să-l urce cu forţa în maşină.

Un cetăţean de etnie romă a sărit în apărarea “doctorului”

Un cetăţean de etnie romă a sărit în apărarea scandalagiului şi a fost la rândul său ridicat de oamenii legii. A fost rugat politicos să se legitimeze însă acesta a declarat că a pierdut actele. A fost invitat la poliţie însă a refuzat. În drum spre maşină, el a bruscat şi înjurat poliţiştii. Cetăţeanul a avut preferinţe privind culoare maşinii de poliţie.

Sancţionat contravenţional

„Am fost sesizaţi că o persoană deranjează ordinea publică. A intervenit o echipă oparativă, iar respectivul a fost transportat la sediul Poliţiei Sibiu. Acestuia i s-a aplicat o sancţiune în baza legii 61”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

15 Commentarii

  1. astia 6,7 sticleti,copoi cum vreti sa-i numiti dar numai aparatori nu,nu aveai nici cea mai mica sansa la cata populatie era… daca nu stateau si se uitau.
    Sub pretextul legii se fac cele mai mari talharii
    Iti dau exemple cate vrei si toate reale …
    Cum era Tudore?
    parca erai punker …
    F**k the system!

    Astept sa ai un topic si legat de Ocna Sibiului pt ca n-o sa-ti vina sa crezi ce o sa afli

  2. completare la postul de mai devreme…

    in cazul in care nu vedeti legatura – alte tari iasa in strada si se opun vehement la scumpiri sau la abuzurile celor din sistemul public , cu rezultat bineinteles,ca doar uniti se poate.
    Dar daca nu va schimbati atitudinea si/sau mentalitatea poate e nevoie sa primiti voi acel bulan respectiv spray paralizant sau cazul meu – sa-ti moara persoane dragi din cauza atrocitatilor din sistemul sanitar (si nu e neaparat sa fie cele din sistemul sanitar ca sa se poate intampla asta) ca poate asa o sa intelegeti mai bine

  3. Ce au facut astia doi trebuia sa faca o tara intreaga…
    Dar de ce sa te revolti cand poti fi imbucurator de prost?
    E mai bine asa ca poate te imbolnavesti si tu si beneficiezi olaie de ceva in cazul asta stiind ca platesti impozit din salariu?
    pt ce?
    se vede ceva?
    Vreo insitutie publica sanitara renovata si retehnologizata macar?
    Mai bine sa fim niste fricosi si de umbra lor si sa stam cuminti in banca noastra ca de-asta ii merge asa „bine” tarii si politicienilor la propriu,daca nu suntem in stare sa fim uniti.
    Mai bine sa aspiram la teluri proprii marunte.
    De ce doar la noi se scumpesc toate in magazine de sarbatori cand in Occident si nu doar se fac reduceri?
    De ce se vand toate kitsch-urile cu pretextul de promotie sau oferta?

    Si se mai spune ca doar pe vremea lui Ceasca si a sa „iepoca de aur” era periculos sa gandesti

  4. Ce vrajeala pe purtatorul de cuvant al politiei. Cand am aterizat eu in piata el era acolo si se gudura pe langa prefect. Nu au fost in stare sa faca nimic sa ma linisteasca si au chemat prostimea de la politia comunitara. Totul a fost un film prost. Mai rau decat in filmele cu prosti, mai rau chiar decat in filmele cu politisti. Saracii de ei nu mai stiau la sediu cum sa scape de mine. Cred ca regreta amarnic ca m-au „condus la sediu”.

    1. Daniele tu in loc sa iti faci concediul in liniste in Romania te certi cu incompetentii aia? poate cand vor ajunge pe la spital cu probleme o sa vada ce gasesc in sistemul sanitar…sau dau plicul ? nu,nu cred ca dau sunt totusi oamenii legii….Ha,Ha. Dane sanatate tie si familiei sper ca esti bine.

  5. Dar primul meu post de ce a fost sters?
    Sper ca macar acesta sa ramana. Nu de alta, dar libertatea de opinie e sanatoasa. Daca va deranjeaza liniste publica puteti sa il stergeti.nimic nu e mai de pret decat linistea publica.Atat v-a mai ramas. Liniste va rog, se opereaza, organul e in exercitiu!

  6. In sfarsit un pct de vedere realist(ultimul).
    Am subminat „organul” si s-a revoltat populatia. Le-am deranjat linistea cea de veci.
    Apropos de organ. Stiati ca la potitie nu au sapun la W.C.? Nu ca m-ar deranja dar la cata bataie am luat de la ei as fi preferat sa fie curati pe maini. Stiati ca politistii injura ca birjarii in plina strada, nemaivorbind de sediu. Politia Romana, mandria tarii.
    Uitasem sa va spun ca motivul pt care mi s-a sculat sa ma iau de saracii politisti e ca sub pretinsa grija pt sanatatea populatiei prefectul isi facea campanie electorala. Pacat de oamenii care au fost gresit informati ca au hipertensiune. Oricum nu conteaza, votul e asigurat. Mai o glicemie, mai un zaharel, mai o tuiculita, mai o pofta in cui dupa alegeri. Ce sa ii faci, din doua rele am ales-o pe cea mai buna!!
    Ar mai fi ceva. V-ati itrebat de ce politia nu are camere de filmat in masinile lor (macar in dube)si in salile lor de tortura? Probabil lipsa banilor. E tare greu.
    Numai o revolutie ar mai da o sansa Romaniei.
    Infractorul de seviciu!

  7. prefer sa consider actiunea politistilor un act gen: „partidul (te) vrea…” si nimic mai mult.

  8. Legea te obliga sa prezinti actele sau esti dus la sectie, dar legea permite sa fi bruscat si aruncat in duba? Doar mascatii mai lipseau de acolo, patetic….Politia Romana inca e in Comunism!

  9. ce nesimtit e ala zis doctor, cum are tupeu sa comenteze la adresa nui politist? bai da numa la noi mai vezi asa ceva , ala e un jeg , foarte bine au facut politistii. Legea il obliga sa prezinte actele, altfel este dus la sectie. UN JEG