video-topul mârlanilor: un jandarm a traversat strada neregulamentar în fața palatului de justiţie! vezi ce reacție incredibilă a avut omul legii!

 

Un jandarm a trecut strada printr-un loc nepermis chiar vizavi de Palatul de Justiţie. Imediat după ce jurnalistul Ora de Sibiu i-a făcut poză, jandarmul a venit să-i ceară actele la control. Acesta da spirit civic!

O situaţie cât se poate de amuzantă a fost creată de un jandarm care a traversat strada neregulamentar. Imediat după ce jurnalistul Ora de Sibiu i-a făcut poză, omul legii a venit să-i ceară actele la control. Întrebat de ce a traversat prin loc nepermis şi dacă avea voie să treacă pe acolo, jandarmul a răspuns calm: “Nu aveam voie să trec pe aici dar mă grăbesc că sunt de azi dimineaţă de la 5, sunt obosit.” Deşi prins pe picior greşit, jandarmul a continuat legitimarea. După aflarea datelor, acesta era încă nedumerit despre scopul acelei poze.

Jurnalist: Dacă eu treceam şi mă vedeaţi, ce îmi făceaţi în baza legii?

Jandarm: Eu absolut nimic, că nu aveam ce să-ţi fac.

De subliniat este repetiţia  jandarmului: Vreţi să ne facem rău unii la alţii? Într-un final jandarmul a recunoscut că a greşit prin acea trecere neregulamentară.

Vezi mai jos galeria foto cu alte persoane care trec strada neregulamentar, tot vizavi de Palatul de Justiţie, deşi ar trebui să respecte şi să aplice legea.
[nggallery id=747]
Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

  1. Domnu’ reporter,daca erai tare,dur,de ce n-ai luat un interviu unui angajat al “Palatului de Justitie” care cam toata ziua trec pe acolo?Ti-a fost teama?Te crezi “cetateanul care respecta legea”?Nu prea cred…

  2. Adica ce poate sa iti faca?poate faceai poza la santierul de peste drum ,Ar fi fost tare sa nu zici ca esti de la presa,sa filmezi/inregistrezi mai departe si sa arati cat pot sa fie corupti.
    Astia ar merita sa nu isi primeasca salariile ,nu profesorii….

    oricum, trecand de la faptul ca era militian:) e pana la urma si el un OM ,dar daca omul acesta ar amenda pe careva ca trece prin loc nepermis, el facand la fel,cam ii scade statutul de OM……nu e asa?

  3. Avem un ziarist care isi face datoria, avem un om al legii care o incalca !!! Oameni dragi deaia nu merge nimic in tara asta – Legile sunt bune , dar problema este ca nu sunt respectate chiar de cei care le fac !!!! Felicitari Dan Buzdugan !!!

  4. Toata lumea incalca legea, dar rusine celor care fac legea si nu o respecta. Tot ei se fac de ras in fata natiunii!

  5. rusine jandarmului. rusine si celorlalti angajati ai palatului de justitie care incalca legea prin felul acesta. felicitari pentru articol

  6. asa dle din presa.. f bine ati facut ca l-ati tras de ureche sa vada ca si noi ii putem sanctiona (verbal), pe ei cand gresesc!