VIDEO - Pustai după succesul Gazului cu Tg Mureş: "Ne-am jucat cu ocaziile şi era să o păţim. Îmi pare rău că Sabău a demisionat"

VIDEO - Pustai după succesul Gazului cu Tg Mureş: "Ne-am jucat cu ocaziile şi era să o păţim. Îmi pare rău că Sabău a demisionat"Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş a mărturisit că a avut emoţii pe finalul meciului câştigat de medieşeni cu 2-1 cu FCM Tg. Mureş. Cristi Pustai a mărturisit că este trist pentru că Ioan Ovidiu Sabău a demisionat de la Tg. Mureş.

„Victoria asta nu a avut un gust amar, chiar dacă am avut emoţii. Este o victorie. Meritam, nu meritam, este până la urmă doar un joc, aşa îl privim noi. Şi dacă se termina egal, noi eram împăcaţi. Am trecut pe 7 sau 8, mai avem un joc şi săptămâna viitoare, după care vine o pauză în care să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. îmi pare rău că Neluţu Sabău şi-a dat demisia după acest meci. Din păcate, viaţa noastră, a antrenorilor, este destul de zbuciumată, de aceea o pauză este binevenită uneori pentru sănătate. Nu comentez arbitrajul”, a spus Pustai

Urmăriţi imaginile video pentru declaraţii complete!

 

Ultima oră

Comentariul meu