csu l-a adus pe americanul chris sprinker în locul lui bobby howard. mihai popa a revenit la sibiu

csu l-a adus pe americanul chris sprinker în locul lui bobby howard. mihai popa a revenit la sibiuClubul sibian a transferat marţi un jucător american ce îi ia locul în echipă conaţionalului său Bobby Hovard. Sibiul mai vrea să aducă încă un jucător străin în lot.

CSU Sibiu s-a despărţit oficial de americanul Bobby Howard. Americanul a informat conducerea clubului că vrea să plece de la Sibiu. „Nu s-a putut adapta aici. Ne-am despărţit pe cale amiabilă şi deja a plecat de la echipă”, a explicat Mircea Vulc, director executiv la gruparea sibiană.

Locul lui Howard a fost luat deja în această dimineaţă de un alt american. Chris Sprinker a sosit marţi la echipă şi a fost legitimat oficial de clubul sibian. „Este un jucător care sperăm noi să fie la înălţimea aşteptărilor. El a fost legitimat de către noi şi este apt ca să fie utilizat la meciul de sâmbătă cu CSM Oradea” a mai spus Vulc.

Altfel fostul antrenor jucător de la Gladiator Cluj Napoca, Mihai Popa, s-a alăturat şi el lotului pregătit de Cătălin Vulc. Popa revine astfel la Sibiu, aici unde a mai evoluat în urmă cu câteva sezoane.

Până sâmbătă însă, la CSU Sibiu, este posibil să mai vină încă un jucător american, iar în aceste condiţii s-ar părea că gruparea sibiană va renunţa la unul din americanii aduşi în această vară. Informaţia nu a fost confirmată însă oficial de clubul sibian.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. da un director executiv la gruparea sibiană,sau macar un antrenor nu gaseste pe google daca tot cauta pe acolo toata ziua??