patru sibieni prinşi de poliţie când conduceau băuţi la volan

În după-masa zilei de 24 septembrie , în jurul orelor 19-24, au fost oprite pentru control în trafic mai multe autoturisme.

Pe str. Gorăslău din municipiul Sibiu, a fost oprit pentru control în trafic conducătorul unui autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că S. Pătru, în vârstă de 77 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, conducător al autoturismului, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,63mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală (art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

Pe str. Hipodromuluidin municipiul Sibiu, un alt conducător auto a fost oprit pentru control. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că C. Marinel (în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală (art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că C. Marinel (în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În localitatea Agnita, un alt conducător auto s-a urcat băut la volan. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că W. Ştefan (cetăţean străin cu reşedinţa în localitatea Arpaşu de Jos, în vârstă de 53 de ani), conducător al autoturismului, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală (art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

 

Ultima oră

Comentariul meu