Accidente cu răniţi la Cisnădie şi Nocrich

În localitatea Cisnădie, pe fondul pătrunderii pe contrasens, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a suferit vătămări corporale.

Accidentul s-a produs ieri, 25 septembrie a.c., în jurul orelor 18.10, în următoarele împrejurări: C.R., în vârstă de 16 ani, domiciliat în localitatea Cisnădie, în timp ce conducea un moped neînregistrat/neînmatriculat pe str. Cetăţii din localitate, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tânărului aflat pe moped.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe drumul judeţean DJ 106, în localitatea Nocrich, în jurul orelor 1930. D. Ilie, domiciliat în localitatea Cristian, în timp ce conducea o autoutilitară, a observat în ultimul moment un bărbat care a traversat pe bicicletă, în mod perpendicular, partea carosabilă, fară a se asigura, ieşind din spatele unui autotren parcat regulamentar, fapt pentru care a acroşat biciclistul cu partea stângă a autovehiculului. În urma coliziunii biciclistul, T. Nicolae, în vârstă de 72 de ani, domiciliat în localitatea Nocrich, a fost uşor accidentat.

Ultima oră

Comentariul meu