video rezumat - voința capotează cu 2-0 la vaslui, la capătul celui mai slab meci al sibiului de până acum în liga 1

video rezumat - voința capotează cu 2-0 la vaslui, la capătul celui mai slab meci al sibiului de până acum în liga 1Wesley a marcat golurile victoriei pentru valuienii pregătiți de sibienii Viorel Hizo și Dorin Zotincă. Voința a jucat slab și rămâne cu șapte puncte acontate după opt etape. Sibiul joacă duminică pe Municipal cu Rapid.

Alex Pelici a schimbat radical linia de atac a echipei după înfrângerea cu Oțelul din etapa trecută, dar din păcare rezultatele au fost la fel de slabe.

Atancații sibieni nu au avut nici măcar o ocazie clară la poarta vasluienilor. Wesley a marcat pentru 1-0 cu 8 minute înainte de finele primei reprieze, brazilianul reluând în poartă o minge bâlbâită de fundașii sibieni.

Repriza a II-a a fost la discreția celor de la FC Vaslui. Golul doi a fost marcat cu călcâiul tot de Wesley, cu un minut înainte de terminarea meciului, după ce însă în prealabil a fost un fault clar asupra lui Miron.

Voinţa a câştigat însă un portar la Vaslui, evoluţia lui Miron arătând că acesta merită să fie titular între buturile Sibiului.

Pentru Voinţa urmează acum un nou meci dificil, cel cu Rapid, duminică după amiază.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din pacate toate meciurile de pana acum din liga 1 au fost cam slabe pt Vointa. Asa, gen a doua parte a returului ligii a 2-a din primavara.. Chiar si meciul cu Steaua mai mult putem spune ca a jucat Steaua prost si a avut noroc Vointa pe final. Cand o sa ne mandrim si noi cu victorii concludente ale Vointei, nu doar egaluri.. si in rest infrangeri?