video - foto: sibienii au luat cu asalt parcul de distracții de la cibinfest. trupa bere gratis a completat atmosfera

Parcul de distracții inaugurat vineri în cadrul CibinFEST, a avut parte sâmbătă de și mai mulți vizitatori față de vineri seară. Concertul Bere Gratis a completat atmosfera în locația de lângă baza Pompierul.

Instalațiile montate în parcul de distracții au mers sâmbătă seară aproape toate la capacitate maximă.

La unele dintre acestea oamenii au făcut coadă ca să trăiască senzații tari.

Cu puțin înainte de ora 21.00 pe scena amenajată în locația care se întinde pe o suprafață de peste 17.000 de metri pătrați.

Senzații tari și distracție

Publicul va intra gratuit în parc, de luni până joi și va achita 1 leu, de vineri până duminică. Programul este de la 13.00 – 22.00 de luni până joi și între orele 11.00 – 23.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. 15 instalații de parc de distracții, din care cinci se adresează numai adulților, sunt la dispoziția publicului. Prețurile pentru o tură în acestea sunt în medie de 10 lei.

Concerte și festival de bere

Pe scena locației vor urca în 30 septembrie cei de la Grimus și în 1 octombrie Sarmalele Reci. Toate spectacolele încep la ora 20.00. Între 30 septembrie și 2 octombrie are loc și un festival al berii. O bere va costa 4 lei. 25 de căsuțe cu mâncare, dulciuri și produse specifice vor fi și ele la dispoziția publicului.[nggallery id=746]

Ultima oră

Comentariul meu