continental investește 35 de milioane de euro la sibiu și angajează 300 de oameni

continental investește 35 de milioane de euro la sibiu și angajează 300 de oameniProducătorul german de piese şi componente auto vrea să-şi extindă activitatea din România, fiind interesaţi să deruleze pe termen scurt şi mediu mai multe investiţii în producţie.

Grupul Continental vrea să investească 15,7 milioane euro în extinderea capacităţii de producţie a Contitech Fluid Automotive România, iar pentru acest proiect a solicitat acordarea unui ajutor de stat, în conformitate cu reglementările legale. În urma investiţiei vor fi create 300 de locuri de muncă.

Totodată, Continental intenţionează să continue investiţiile în 2012 si 2013 la Timişoara, unde vor fi cheltuiţi 71 milioane euro şi vor fi create 400 de noi locuri de muncă, la Sibiu, unde compania va aloca aproximativ 35 milioane euro şi va crea 300 de locuri de muncă, dar şi la Braşov, unde va fi deschisă o fabrică de pompe de combustibil. Investiţia se cifrează la 20 milioane euro, iar numărul locurilor de muncă nou create va fi de 500. sursa: zf.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu