video foto – voința eliminată rușinos din cupa româniei. sibiul a pierdut cu 3-4 la penaltyuri cu cs otopeni

Tătar și Sergiu Bar au ratat penaltyurile care au scos Sibiul încă de la prima apariție în Cupa României. Voința a jucat mai mult decât modest cu Otopeniul.

Cei aproximativ 1500 de sibieni care au plătit 10 lei ca să vadă meciul dintre Voința și CS Otopeni, de miercuri după amiază, de pe Municipal, în Cupa României la fotbal, au avut motive îndreptățite să regrete alegerea făcută.

Voința a evoluat dezamăgitor în fața echipei de liga a II-a, din Otopeni. Chiar dacă Pelici i-a menajat pe Beza, Grigore, Coman sau Forika și i-a băgat în teren pe Martinescu și Bunea, abia în partea a II-a a meciului, asta nu poate să scuze evoluția slabă a jucătorilor care au primit șansa să îi arate lui Pelici că merită să evolueze titulari și în liga 1.

Cea mai mare ocazie de gol a venit în minutul 2, când Nicola a șutat în bară. Oaspeții s-au mulțumit să se apere și să încerce să ajungă doar prin combinații rapide la poarta sibienilor.

Nici chiar intrarea lui Martinescu nu a adus golul mult dorit.

Meciul a ajuns în prelungiri și de aici la loviturile de departajare.

Tătar și Sergiu Bar au ratat, în timp de Otopeniul a înscris și s-a impus cu 3-4, semnând astfel o eliminare rușinoasă pentru Voința.[nggallery id=741]

Voinţa: Dănălache – Sg. Bar, Apostol, Şomodean – Tătar, Maghici, Dâlbea, Lungu – Ed. Nicola, I. Popa (cpt.), Neguţ
Rezerve: Miron – Bunea, Antohi, Martinescu, Burlacu, Petrescu, Tânc
Antrenor: Alexandru Pelici

Otopeni: Oltean – Ghindeanu, Perde, Al. Dragomir, Iuhas – N. Cristea, Aug. Voinea, Celpan (cpt.), R. Lupu – Fl. Anghel, Cip. Ursu
Rezerve: Tănăse – Serediuc, Sin, M. Ene, Fl. Manea, Mug. Dedu, I. Radu
Antrenor: Dumitru Tudorel

Ultima oră

Comentariul meu