vineri se ţine bursa locurilor de munca pentru absolventi

vineri se ţine bursa locurilor de munca pentru absolventiAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza vineri, 23 septembrie 2011, „ Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi ” in Sibiu ( la Cercul Militar) si Medias ( la sediul agentiei, str. Aurel Vlaicu nr. 31-33), incepand cu ora 10.00.

Această  măsură activă pentru combaterea şi prevenirea şomajului se adresează în special absolvenţilor de orice formă de învăţământ, dar este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă si doresc să se angajeze. Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 69 agenţi economici din judeţ. Până la această dată 20 dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursă, (8 la Sibiu şi 12 la Mediaș) punând la dispoziţie 252 locuri de muncă vacante. Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare și se adresează meseriilor/calificărilor următoare: cusator piese din piele si inlocuitori, operatori confectii industriale imbracaminte, muncitori necalificati la asamblarea, montarea pieselor, muncitori necalificati in confectii, operatori masini unelte si altele , oferta fiind completata de 13 locuri de munca pentru persoanele cu studii superioare:  director, inginer mecanic, analist cumparari .

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească. În acest sens, angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel/fax 0269- 210882 sau 0269-230089 sau Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Medias, str. Aurel Vlaicu nr.  31-33 tel. 0269 – 843731.

La bursa dedicată absolvenților organizată anul trecut şi-au găsit un loc de muncă 79 persoane în diverse meserii, 12 dintre acestea având studii superioare şi 67 persoane fără studii superioare.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu