topul mârlanilor: a trecut pe roşu şi a blocat trecerea de pietoni

topul mârlanilor: a trecut pe roşu şi a blocat trecerea de pietoni

Ce face un şmecher după ce trece pe culoarea roşie a semaforului? Simplu! O lasă pe trecerea de pietoni, aşteptând ca maşinile care aveau verde la semafor, să-i acorde prioritate.

Un mârlan grăbit, posesor al autoturismului CJ 11 MDB, a trecut pe roşu şi a blocat trecerea de pietoni de pe şoseaua Alba Iulia. Şi pentru că din dreapta şi din stânga circulau maşini, mârlanul nostru a aşteptat pe trecere până ce a găsit un loc prin care să se strecoare.

Nu a fost sensibilizat nici de pietonii care îi ocoleau maşina şi nici de şoferii civilizaţi care aşteptau la semafor.

topul mârlanilor: a trecut pe roşu şi a blocat trecerea de pietonitopul mârlanilor: a trecut pe roşu şi a blocat trecerea de pietoni Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu