a intrat cu maşina în zidul unei case din mediaş

a intrat cu maşina în zidul unei case din mediaşEvenimentul rutier a avut loc duminică dimineaţă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului conducător auto şi a unui pasager din maşina acestuia.

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Frasinului din localitatea Mediaş, la intersecţia cu strada Stejarului, nu respectă semnificaţia indicatorului rutier OPRIRE şi nu acordă prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, care circula regulamentar.

Pentru a evita coliziunea, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, virează brusc stânga, pierde controlul direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile, după care intră în coliziune cu zidul unui imobil.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului conducător auto şi a unui pasager din maşina acestuia. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu