două accidente produse din cauza depăşirii neregulamentare la şura mare şi pe dj 106

două accidente produse din cauza depăşirii neregulamentare la şura mare şi pe dj 106Pe fondul depăşirii neregulamentare, în cursul zilei de ieri, s-au produs două accidente rutiere în Judeţul Sibiu.

S. Ioan, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea Şura Mare, în timp ce conducea motocicleta pe drumul judeţean Sibiu – Cisnădie, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism, angajat regulamentar şi semnalizând intenţia de a efectua un viraj la stânga, fiind acroşat de motociclist. În urma coliziunii, motociclistul a fost accidentat uşor.Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Alt accident rutier s-a produs ieri, 15 sempembrie, pe DJ 106 Agnita – Sibiu. M. Andrei, în timp ce conducea o autoutilitară pe acest drum judeţean, nu a semnalizat intenţia de a efectua un viraj la stânga pentru a intra pe un drum secundar, moment în care în depăşirea sa se afla un autoturism (condus de V.Sandor), care pentru a evita impactul cu autoutilitara căreia nu îi funcţiona sistemul de semnalizare, a virat stânga ieşind cu autoturismul pe acostamentul din partea stângă a părţii carosabile, după care a intrat în derapaj iar la revenirea pe partea corasabilă încercând să redreseze autoturismul, a pierdut controlul volanului  ieşind în decor în partea dreaptă şi lovindu-se frontal de un mal de pământ.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto V. Sandor şi a unui pasagere.Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.” a declarat Luciana Baltes, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu