topul mârlanilor: şi jandarmeria parchează pe unde are chef. chiar şi acolo unde e interzis!

topul mârlanilor: şi jandarmeria parchează pe unde are chef. chiar şi acolo unde e interzis!După ce poliţiştii locali au fost surprinşi că foloseau maşina de serviciu în interes personal, iar cei de la Poliţia Sibiu că au parcat pe interzis, a venit acum rândul Jandarmeriei să ne arate că sunt trup şi suflet pentru corectitudine şi aplicarea legii atunci când se impune.

Zi frumoasă de septembrie.

Locuri de parcare libere mai mult decât suficiente pe Mitropoliei.

Marţi, la orele amiezii să spunem aşa.

Numai cei de la Jandarmerie nu au găsit un loc de parcare regulamentar. Au crezut dânşii că e mai potrivit să îşi pună Loganul albastru, taman în uşa laterală de la Banca Naţională şi taman lângă hidrant, ba chiar şi la juma de metru de semnul pe care este inscripţionat semnul de parcare interzisă.

topul mârlanilor: şi jandarmeria parchează pe unde are chef. chiar şi acolo unde e interzis!Ce credeţi că a venit cineva să le atragă atenţia? Da de unde…

Pozele sunt cât se poate de clare şi de expresive…

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu