topul mârlanilor: bmw x5 parcat pe trecerea de pietoni de vizavi de palatul de justiţie

Ce face un şmecher care nu găseşte loc de parcare sau îi e lene să caute? Simplu! o pune şi pe trotuar şi pe trecerea de pietoni. Ne întrebăm însă de ce băieţii de la Ridicări Auto nu se plimbă mai des şi pe Victoriei de exemplu.

Sibiu. Zi frumoasă şi liniştită. Circulaţia se desfăşoară fără incidente. Toată lumea parchează regulamentar. Poliţia Locală este în stare de şoc. Nu a mai dat amenzi pentru parcare neregulamentară de luni de zile….

E doar un vis! Staţi liniştiţi!

Mârlanii şi şmecherii sunt în oraş. Unul am găsit şi noi de curând pe Bulevardul Victoriei.

Un sibian de al nostru cu jeep BMW X6, a gândit el că trecerile de pietoni sunt bune şi pentru a parca frumuseţea de maşină. Ia priviţi imaginile….[nggallery id=739]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Sunt proprietarul bmw ! La câte locuri de parcare sunt … Domnule redactor crezi ca nu e o strada prea aglomerata ? Mai ieși prin Oras si cu treaba nu doar sa faci Poze si o sa vezi ce denumiri le mai gasesti baietiilor ca mine care parcheaza ASA , după ce te duci pe vreo 3 bulevarde agloMerate!

    1. domnule Stefan!
      si noi umblam prin oras si intalnim zilnic exemple de cum sa NU parcam masinile. Nu e o scuza faptul ca nu sunt locuri de parcare. faceti o reclamatie la primarie. daca mergeati pe strazile din apropiere cu siguranta gaseati un loc de parcare, cum de altfel ar face orice sofer care nu ar avea probabil „boala” romanului de a parca masina exact acolo unde are treaba. Si nu va suparati dar baieti ca d-stra nu sunt deloc un exemplu demn de urmat in ceea ce priveste modalitatea de a parca masina in oras.
      O zi buna si succes vă urăm!
      Echipa Ora de Sibiu