raluca turcan a dat ghiozdane şi rechizite la elevii de la şcoala 18

raluca turcan a dat ghiozdane şi rechizite la elevii de la şcoala 18Deputatul sibian şi-a trimis echipa din Sibiu să dea copiilor de la şcoala care este în colegiul ei mai multe cadouri, cu ocazia începerii noului an şcolar.

„Chiar daca România e într-o perioada grea, s-au facut şi în 2011 investiţii în educaţie, în infrastructura şcolara. S-au renovat şcoli şi licee, s-a schimbat mobilierul şcolar, s-au dotat laboratoare. Rămâne însă cel putin o restanţă – recompensarea salarială mai bună a profesorilor.

Tuturor elevilor care încep azi şcoala le doresc mult succes. Fiindcă pentru covârşitoarea majoritate a oamenilor, indiferent de imaginea prevalentă în mass-media, succesul în viaţă începe cu succesul şcolar. Iar părinţilor le doresc să aibă puterea şi resursele să-şi ingrijească şi să-şi iubească copiii, să le ofere sprijinul necesar pentru performanţa şcolară. Ca la fiecare început de an şcolar, am oferit şi acum un sprijin concret micilor elevi. Am dăruit ghiozdane şi rechizite copiilor care intră in clasa I la Şcoala Generală cu clasele I-VIII, nr. 18 din Sibiu”, spune Turcan într-un comunicat de presă.

 

Ultima oră

Comentariul meu