vip - sibianca alina pușcaș, alias "narcisa sălbatică", s-a "tunat" ca să agaţe bogătaşi!

vip - sibianca alina pușcaș, alias "narcisa sălbatică", s-a "tunat" ca să agaţe bogătaşi!Alina Puşcaş, modelul care a interpretat rolul principal în serialul “Narcisa sălbatică”, s-a chinut ani la rând ca să ajungă acolo unde este: în braţele unui bărbat înstărit.

Alina s-a născut la Sibiu, iar de la trei ani, după divorţul părinţilor, s-a mutat cu mama la Târgu Mureş. În adolescenţă s-a apucat de modelling şi, mai târziu, în paralel cu acesta a urmat cursurile unei facultăţi de Turism, lucrând ulterior în acest domeniu, pe partea de marketing. Una dintre prietenele ei a dezvăluit pentru CANCAN că, încă de acum câţiva ani, Alina visa să ajungă vedetă. Şi nu numai.

“Era o împătimită a operaţiilor estetice, auzise de o nouă intervenţie pentru schimbarea culorii irisului şi era interesată. Lua pastile anticelulitice, fiindcă voia să arate bine şi, tot pentru a-şi îmbunătăţi look-ul, şi-a pus silicoane. De două ori. Totul, pentru că voia să-i impresioneze pe bărbaţi şi spera că va pune mâna pe unul cu bani. Ne povestea că e dispusă să facă orice pentru a se combina cu un milionar, ca să-şi asigure viitorul”, au declarat sursele amintite.
Se pare că eforturile Alinei au dat roade, fiindcă, într-un timp relativ scurt, tânăra care lucra la o agenţie de turism a ajuns “pe sticlă”, ca personaj principal al telenovelei “Narcisa sălbatică” şi a devenit cunoscută în întreaga ţară. Alina nu a dat lovitura doar pe plan profesional, ci şi pe cel sentimental. Ea şi-a găsit jumătatea: un neamţ de 31 de ani, care i-a oferit inelul de logodnă şi cu care urmează să se mărite în foarte scurt timp. sursa: Can Can

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu