video-rezumat: victorie superbă cu 3-0 pentru gaz metan în meciul cu steaua. bud revine cu gol la mediaș

Bud şi-a regăsit apetitul de gol acolo unde a debutat în Liga I, la Mediaş. I-a dat două Stelei de trupa lui Levi a văzut “stele verzi”. Bourceanu et co vede în ceaţă debutul în grupele EL cu Schalke.

Lună plină. Tiki-Taka Barcelona face 2-2, cu un Real, dar la Sociedad! “Semne rele Gazul are”, deplâng soarta lui Levi et co o mână de oameni cocoţaţi în peluza galeriei oaspete de la Mediaş. Unde alteori, Peluza Nord şi Sud înghesuiau cu greu un puhoi “roş-albastru”.

Încărcată cu 2-4 de la Mioveni, dar cu Bud titular, Gazul strânge jocul. În 30 de metri, Pustai înghemuieşte un sănătos 4-2-3-1 în care tupeul lui Nicandro şi mobilitatea lui Bawab ies la lumină. La lumina lunii pline! Că vine clipa fatidică. Ceasul rău, minutul 13. Faza fixă! Specialitatea casei în meniul lui Pustai. Petre bate pe Trtovac, uriaşul pivotează şi dă să tragă la poartă dar Geraldo îi fură piciorul.

video-rezumat: victorie superbă cu 3-0 pentru gaz metan în meciul cu steaua. bud revine cu gol la mediașPenalty, zice Tudor, zic şi reluările. Bawab trage în dreapta, fanii Stelei exultă: “apără Tătăruşanu”, şi nu greşesc. Dar mingea se duce totuşi norocos sub bară! E 1-0 şi din Steaua se aud doar strigătele războinicel ale lui Bourceanu şi Geraldo. Că fotbal, nu! Trupa lui Levi nu are construcţie în ultimii 30 de m şi doar cornerele, patru până la pauză, aduc ceva speranţe. Deşarte.

Pe bancă, Meme fierbe şi transmite energia la vestiare. Gazul cedează deliberat, iar Tănase (47) are primul trasor spre Pleşca. Fără folos. Gazul replică: Hoban (49) trage cu năduf de la 25 m, Tătăruşanu prinde în doi timpi din faţa lui Bud.

Geraldo şi Iliev nu învaţă nimic şi-l uită pe Bud cu ochii pe atacul Stelei orbit de voleul spectaculos al lui Costea (55). Ah, Bud, ce era cu el? Nimic important pentru apărarea Stelei în minutul 62. Hoban îl vede pe atacant demarcat la 12 metri, îl serveşte ideal, iar ex-ceferistul nu iartă. 2-0! Halucinant? Nu, că vine şi 3-0. Tot, Bud! Petre pătrunde pe stânga, Martinovic nu e nici măcar jalon, pasează în forţă în centrul careului de unde Bud (70) nu iartă! În stilul ăsta, Schalke poate veni în românia cu echipa de rezerve. cronica: prosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu