kfc sibiu introduce noua gamă de deserturi şi cafea

kfc sibiu introduce noua gamă de deserturi şi cafeaPentru clienţii care doresc să se răsfeţe cu ceva dulce, trei noi delicii îşi fac apariţia în meniul KFC: Brownie – prăjitura cu blat aromat de ciocolată, îmbogăţit cu nucă – , Cheesamisu – biscuiţi crocanţi acoperiţi cu cremă de brânză şi sos de afine – şi Tartă cu cremă de ciocolată.

“Extinderea gamei de cafea şi deserturi a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clienţilor noştri. Ne bucurăm să-i ascultăm şi le mulţumim pentru feedback-ul constant pe care ni-l oferă. Tocmai de aceea am decis să introducem noi sortimente în categoria cafea şi deserturi. Evoluăm împreună şi încercăm în fiecare zi să venim în întâmpinarea cerinţelor şi exigenţelor acestora.” declară Carmen Lupuleţ, director de marketing KFC România.

Pentru zilele colorate de toamnă, iubitorii de cafea au la dispoziţie cinci sortimente pentru a găsi băutura care se potriveşte cel mai bine cu fiecare stare de spirit: cafea normală, expresso, latte machiatto,  capucinno şi ciocolată caldă.

Prin extinderea gamei de cafea şi deserturi, KFC România le aduce clienţilor săi ingrediente special alese pentru a răsfăţa toate gusturile, cu preţuri la îndemâna oricui.

Ultima oră

Comentariul meu