VIP - Un tânăr din Sibiu, care duce o viaţă obişnuită, se transformă în DIVĂ după lăsarea serii

VIP - Un tânăr din Sibiu, care duce o viaţă obişnuită, se transformă în DIVĂ după lăsarea seriiDeşi n-ai zice când îl vezi pe stradă, Alex duceo viaţă dublă. Bărbatul de 21 de ani, din Sibiu, lucrează ziua la o tipografie, iar noapteadă tonul distracţiei la petrecerile unde e invitat, evoluând sub numele Nico, diva travestită.

Alex e originar din Galaţi, dar s-a stabilit recent în Sibiu, unde lucrează la o tipografie.

El recunoaşte că este homosexual şi nu-i este ruşine cu orientarea lui sexuală.

“Ziua sunt un om obişnuit. Merg la serviciu, fac cumpărături şi nu deranjez pe nimeni”, ne-a spus Alex. Noaptea însă, el devine “Nico”, o divă travestită, care face tot posibilul să-şi amuze auditoriul. “Mă costumez şi devin Nico. Mă simt bine în pielea mea şi îmi place să fac show-uri”, a adăugat tânărul.

VIP - Un tânăr din Sibiu, care duce o viaţă obişnuită, se transformă în DIVĂ după lăsarea seriiNu vrea să îl întreacă pe Naomi

Ideea i-a venit în urmă cu un an, când a văzut un show similar la Braşov, iar de atunci spectacolele s-au ţinut lanţ.

Nu-l interesează să-l întreacă pe travestitul Naomi, dar şi-ar dori să aibă o trupă precum “Veveriţele vesele”, care au făcut senzaţie la “Românii au talent”, de la PRO TV.

De curând, Alex a întruchipat-o pe Nico la Galaţi, unde nişte prieteni i-au propus să evolueze în cadrul unui spectacol organizat la un centru pentru tineri fără adăpost.

“Nu am ştiut că va fi şi acest moment. A fost surpriza organizată de unul dintre băieţii de aici, care, sinceră să fiu, m-a cam uimit”, a declarat Mioara Suciu Maxim, directoarea centrului. sursa: libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu