ofertă de sezon la universitatea alma mater sibiu: soacrele plătesc taxa la jumătate

ofertă de sezon la universitatea alma mater sibiu: soacrele plătesc taxa la jumătateÎncă de acum trei ani, când a observat cum candidaţii se împuţinează, Nicolae Georgescu, rectorul Universităţii Alma Mater din Sibiu, a introdus o serie de reduceri pentru cei ce depăşesc vârsta de 40 de ani sau care îşi înscriu şi rudele la facultate.

ofertă de sezon la universitatea alma mater sibiu: soacrele plătesc taxa la jumătate

Astfel, în funcţie de vârstă, reducerile sunt de 50% pentru cei de peste 50 de ani, 40% pentru cei de peste 40 de ani. Taxe la jumătate plătesc şi soacrele studenţilor. La înscriere, ele trebuie să-şi dovedească statutul de soacră a unui student al facultăţii. Rudele de sânge nu beneficiază însă decât de o reducere de 15%.

„Cam jumătate dintre studenţii noştri se încadrează în categoria de vârstă de peste 30 de ani. Aceştia însă sunt foarte conştincioşi, se pregătesc pentru examene şi vin la cursuri. La finalul anului, când am acordat diplome de excelenţă, cei mai mulţi erau studenţi mai în vârstă”, a explicat rectorul universităţii.

Universitatea mai vine cu o ofertă: romii din Sibiu pot învăţa gratis. „În fiecare an se înscriu cam 15, şi apucă să termine facultatea cam 6-7. E foarte important că reuşesc să termine. Mulţi ajung să îşi facă mutaţie din alte judeţe doar ca să îi primesc la faculate. Vor să mă păcălească, dar mă las minţit pentru că îmi place, în cazul de faţă”, mai spune Nicolae Georgescu. Sursa: evz.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Publică