ulbs-ul scoate la concurs aproape 1.800 de locuri în facultăţile sibiene. peste 1.600 sunt cu taxă

ulbs-ul scoate la concurs aproape 1.800 de locuri în facultăţile sibiene. peste 1.600 sunt cu taxăUniversitatea “Lucian Blaga” din Sibiu scoate la concurs pentru Admiterea de toamnă 2011, învăţământul de zi, programe de licenţă 1770 de locuri din care 131 de locuri bugetate (8 destinate persoanelor de etnie rromă) și 1639 de locuri cu taxă.

La forma de învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă sunt disponibile 1080 de locuri în Sibiu şi centrele tutoriale din judeţele Alba, Bacău, Braşov, Covasna, Harghita, Hunedoara şi Mureş, iar înscrierile se fac până la data de 30 septembrie 2011.

Înscrierile pentru învăţământul cu frecvenţă, studii de licenţă la facultăţile ULBS au debutat în data de 5 septembrie cu Facultatea de Teologie, Facultatea de Jurnalistică, Departamentul de Teologie Protestantă şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Relații Internaționale şi Studii Europene şi vor continua după calendarul ataşat.

Taxa de înscriere la toate facultăţile este de 150 lei, excepţie făcând Facultatea de Medicină unde taxa de înscriere este de 250 de lei.

Ca o noutate, în această toamnă se fac înscrieri pentru specializarea Farmacie, la Facultatea de Medicina, cei interesați având la dispoziție 45 de locuri cu taxă şi 15 locuri subvenționate din sursă externă.

 

Ultima oră

Comentariul meu