percheziții în dumbrăveni, blăjel și bazna în locuințele unor contrabandiști cu țigări

percheziții în dumbrăveni, blăjel și bazna în locuințele unor contrabandiști cu țigăriAproape 80 de litrii de alcool şi 6397 pachete de ţigări de contrabandă au fost identificate în urma percheziţiilor desfăşurate.

În cursul zilei de azi, 6 septembrie a.c., în cadrul activităţilor de prevenire şi combatere a traficului cu ţigări de contrabandă, desfăşurate de Poliţia Română, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă,  lucrători  din cadrul Serviciului de Investigare Fraude şi Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă de la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu au efectuat 13 percheziţii domiciliare în judeţul Sibiu, în localităţile Mediaş, Dumbrăveni, Blăjel şi Bazna, precum şi în judeţul Harghita, în localitatea Topliţa.

”În urma activităţii desfăşurate au fost identificate 6397 pachete de ţigări care nu aveau aplicate timbre fiscale valabile pe teritoriul României, provenind din Ucraina şi Moldova şi 79 l de  alcool. Două persoane au fost reţinute, fiind implicate în traficul cu ţigări de contrabandă”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu