sens giratoriu nou la intersecţia bdul mihai viteazu – rahovei, pentru lidl

sens giratoriu nou la intersecţia bdul mihai viteazu – rahovei, pentru lidlUn nou sens giratoriu va reglementa circulaţia la intersecţia străzii Rahovei cu Bulevardul Mihai Viteazu. Lucrările vor fi finalizate până la data de 20 septembrie, când drumul care leagă acest giratoriu de un nou supermarket şi care este amenajat pe cheltuiala proprietarului magazinului, va fi finalizat şi dat în folosinţă.

“Această zonă s-a dezvoltat urbanistic într-un ritm bun astfel că este necesară şi o reamenajare din punct de vedere rutier. Am dispus realizarea acestui sens giratoriu, aceasta fiind cea mai bună soluţie şi cea mai economică pentru fluidizarea traficului” a declarat primarul Klaus Iohannis.

DPC a început de o săptămână lucrările la acest sens giratoriu care va avea un diametru de 20 de metri. Acesta a fost deja conturat prin frezarea asfaltului existent şi lucrează la îngroparea cablurilor electrice care vor alimenta stâlpii de iluminat.

Lucrările vor fi finalizate până la data de 20 septembrie, când drumul care leagă acest giratoriu de un nou supermarket şi care este amenajat pe cheltuiala proprietarului magazinului, va fi finalizat şi dat în folosinţă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si nu baga nimeni bani in continuarea drumului ala pana la Carrefour? Au trecut deja 2 (?) ani de cand l-au lasat.. cu pietris

    1. Ba da, primaria Selimbar. Selimbarenii fumega de furie pe faza asta. Din banii lor in loc sa li se asfalteze strazile pe care exista deja constructii noi, se va face cadou Sibiului un bulevard de 2 km pe 4 benzi. Pana la urma e vorba de jocuri de interese imense legate de speculatorii de terenuri din zona Sopa. In fine… asta mai mutin ne intereseaza pe noi.. bine ca se face