lista candidaţilor usl pentru alegerile locale: pnl-ul va avea candidat pentru primăria sibiu

lista candidaţilor usl pentru alegerile locale: pnl-ul va avea candidat pentru primăria sibiuLiderii PSD, PNL şi PC trebuie să decidă până joi lista celor care vor intra în competiţia electorală împotriva celor de la PDL. Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul să propună 21 de candidaţi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi 20 de candidaţi pentru municipiile reşedinţă de judeţ. Alianţa de Centru Dreapta (PNL – PC) va propune 20 de candidaţi pentru CJ şi 20 pentru reşedinţele de judeţ.

lista candidaţilor usl pentru alegerile locale: pnl-ul va avea candidat pentru primăria sibiu

După ce negocierile dintre PSD şi ACD se vor finaliza, lista va fi votată joi de forurile de conducere ale USL. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că social-democraţii se vor întâlni joi în cadrul Comitetului Executiv Naţional pentru a discuta despre aleşii partidului. El a spus că este posibil ca şi PNL şi PC să aibă şedinţe în aceeaşi zi sau este posibil chiar o şedinţă comună, anunţă gândul.info.

În judeţe precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caraş – Severin, Iaşi şi Tulcea nu au fost stabiliţi candidaţii Alianţei de Centru Dreapta pentru COnsiliile Judeţene. La Iaşi, disputa se dă între Cristian Adomniţei şi Relu Fenechiu (PNL) şi Tudor Ciuhodaru (PC). Conservatorii vor să nominalizeze şi candidatul pentru Tulcea. Organizaţiile din Covasna şi Harghita nu au decis încă cine va fi candidatul, mai ales că şansele pentru a câştiga Consiliului Judeţean sunt nule.

Cel mai interesant lucru este că printre primăriile cerute de ACD (PNL – PC) se află şi cea din Sibiu, conform gândul.info.

Ultima oră

Comentariul meu