treizeci de şcoli din judeţ, fără autorizaţie sanitară de funcţionare

treizeci de şcoli din judeţ, fără autorizaţie sanitară de funcţionareInspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu a prezentat la şedinţa de miercuri a Colegiului Prefectural o listă cu şcolile care nu vor primi autorizaţia sanitară de funcţionare până la începerea noului an şcolar.

Autorizaţiile sanitare sunt valabile 1 an de la data emiterii eliberării lor. Directorii solicită aceste autorizaţii pe tot parcursul anului, motiv pentru care aceste autorizaţii expiră la date diferite, cu alte cuvinte nu sunt legate de data de 12 septembrie, ziua începerii noului an şcolar.

„In aceste condiţii estimăm ca la debutul anului şcolar un număr de aproximativ 30 de unităţi de învăţământ, (Şcoala cu clasele I –VIII Şura Mare, Şcoala cu clasele I –VIII Roşia, structura Walldorf, Clubul elevilor Avrig, Şcoala cu clasele I –VIII Slimnic, Şcoala cu clasele I –VIII Laslea, structura Mălâncrav, Şcoala cu clasele I –VIII Nr.10 Sibiu, Şcoala cu clasele I –VIII Dobârca, Brateiu, Buzd, Apoldu de Sus, Ludoş, Veseud, Ţichindeal, Vard, Veseud, Sorostin, Ştenea, Săcădate, Sebeşu de Sus, Richiş, Şeica Mare, Metiş, Ilimbav, Hamba, Boarta, Beneşti, Alma VII, Grădiniţele din Gura Râului, Poiana Sibiului, Ruja ) din totalul de 170 nu vor primi autorizaţia de funcţionare. Totodată vă informam că unităţile de învăţământ preşcolar care au bucătărie sunt autorizate”, a explicat Constantin Gorun, Inspector General la ISJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu