opt accidente la sibiu în câteva ore. cinci persoane au fost rănite

opt accidente la sibiu în câteva ore. cinci persoane au fost răniteNerespectarea normelor rutiere şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice a condus la producerea mai multor  accidente de circulaţie. Cinci persoane au fost rănite în urma acestor evenimente rutiere.

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orelor 9.30, pe fondul neacordării de prioritate pietonilor s-a produs un accident rutier în municipiul Sibiu, pe str. H. Oberth. T. Gheorghe, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe str. H. Oberth, ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni nu acordă prioritate de trecere unui pieton – L. Ioan, în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, angajat regulamentar în traversare şi îl accidentează. În urma acestui eveniment a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în acest caz sunt continuate.

Un puștan a furat mașina și a intrat cu ea într-o casă

În localitatea Hamba s-a produs un eveniment rutier în jurul orelor 11.00. Secţia de poliţie rurală Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în localitatea Hamba, în timp ce conducea un autoturism aparţinând tatălui său a acroşat zidul unui imobil provocând avarii, după care a fugit de la locul accidentului. Minorul a fost identificat la scurt timp de către echipa de poliţişti. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate. Minorul, fiind singur acasă, a găsit cheile maşinii tatălui său, parcată în curte, a plecat cu ea iar în localitate a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu zidul unei case. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvâşirii de conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere şi a unui autoturism neînmatriculat.

Accident și la Orlat

În zona centrală a municipiului Sibiu, pe str. I. Lupaş, s-a produs un accident rutier în jurul orelor 13.40. P. D., în vârstă de 8 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, pe trotinetă şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism, condus regulamentar de G. Aurel, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în Orlat. În urma evenimentului minorul a suferit o vătămare corporală, fiind transportat la Spital. Cercetările în acest caz continuă.

Coliziune pe Rusciorului

Pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, s-a produs un accident rutier pe str. Rusciorului din municipiul Sibiu, în jurul orelor 16.50. D. Gabriela, în vârstă de 39 de ani, domiciliată în localitatea Răşinari, în timp ce conducea autoutilitară pe str. Rusciorului, nu se asigură la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra în parcare şi nu acordă prioritate de trecere  unui autoturism cu care intră în coliziune. În urma evenimentului o persoană a fost uşor rănită. Cercetările în acest caz continuă.

S-a urcat beat la volan

Pe fondul conducerii în stare de ebrietate, s-a produs un accident rutier în după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 18.30, în localitatea Sadu. V. Ciprian, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în localitatea Sadu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil din Sadu. Imediat după producerea accidentului rutier, bărbatul a părăsit locul accidentului, abandonând maşina, fiind identificat de poliţişti o oră mai târziu. La testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două persoane au fost rănite uşor în urma acestui eveniment rutier. Cercetările în acest caz continuă.

 Accident și la Agârbiciu

În localitatea Agârbiciu, în jurul orelor 20.00, s-a produs un alt eveniment rutier produs pe fondul stării de ebrietate a conducătorului auto. Z. Friedrich, în vârstă de 68 de ani, cetăţean străin, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Agârbiciu, pe fondul stării de ebrietate a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un cap de podeţ. În momentul respectiv pe podeţ se aflau doi pietoni pe care îi răneşte uşor. Şi în acest caz conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului rutier fără încuvinţarea organelor de politie, fiind depistat în jurul orelor 21.30, în localitatea Axente Sever. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testării fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în acest caz continuă.

Pieton accidentat la Săliște

Un pieton angajat regulamentar în traversare a fost accidentat pe DN 1, în localitatea Sălişte, în jurul orelor 21.50. A. Dorel, în vârstă de 42 de ani, cetăţean străin, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, în localitatea Sălişte, ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni nu acordă prioritate de trecere un bărbat care se afla angajat în  traversarea drumului, pieton pe care îl accidentează. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului (A. Gheorghe, în vârstă de 62 de ani, domiciliat în localitatea Miercurea Sibiului). Cercetările în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu