csu a învins greu pe csm bucurești în ultimul meci de la memorialul tordai. vezi ce a declarat la final cătălin vulc
Numele lui Tordai a fost strigat de puținii fani prezenți duminică la turneul dedicat emblematicului jucător de la CSU Sibiu
csu a învins greu pe csm bucurești în ultimul meci de la memorialul tordai. vezi ce a declarat la final cătălin vulc
Numele lui Tordai a fost strigat de puținii fani prezenți duminică la turneul dedicat emblematicului jucător de la CSU Sibiu

Sibiul a întors rezultatul pe final de partidă și s-a impus cu 81-80 în cel de al treilea meci jucat la memorialul Elemer Tordai. Cătălin Vulc spune că mai sunt lucruri de pus la punct în echipă.

După ce BC Tg Mureș și-a asigurat câștigarea trofeului impunându-se de dimineață cu 73-64 pe cei de la Energia Rovinari, de la ora 12.00 a urmat partida care stabilea cine va încheia pe locul secund memorialul Tordai.

CSM București a început mai bine meciul și a condus după 10 minute cu 13-23, dar Sibiul a revenit în joc și până la pauza mare a recuperat din handicap, grație unui joc bun făcut de Kearse (de departe cel mai bun transfer la CSU) și Davis, la pauza mare scorul fiind 34-39.

Sfertul trei a aparținut bucureștenilor, asta și pentru că sârbul Martinic a făcut un joc foarte bun. Cu 10 minute înainte de final, tabela arăta scorul de 56-66 și se părea că CSM va încheia turneul pe locul secund.

S-au opus însă aceeiași Kearse și Riley, iar în joc a intrat bine și Pascu. CSU a recuperat patru puncte din handicap, până în minutul 35, pentru ca, exact cu 7,2 secunde înainte de final, să treacă la conducere pe tabelă. Până la urmă Sibiul s-a impus cu 81-80, și a câștigat locul doi la memorialul dedicat emblematicului jucător, Elemer Tordai.

 CSU Sibiu:

Riley 14, Wisseh 11, Davis 19, Kearse 26, Lefter 2, Crăciun 4, Pascu 5.

CSM București:

Martinic 20, Vizitiu 10, Stăncuț 3, Milne 18, Gallimore 13, Fometescu 8, McKenzie 6, Urcatu 2.

Cătălin Vulc: ”Suntem pe drumul cel bun”

Antrenorul principal al lui CSU Sibiu, Cătălin Vulc a declarat la finele meciului că per ansamblu evoluțiile jucătorilor la acest prim turneu de verificare au fost bune. Vulc spune însă că mai este de lucru pentru ca echipa să ajungă să joace așa cum își dorește el. ”Am avut și meciuri bune și momente de joc foarte bune, dar din păcate pe parcursul turneului s-a văzut că mai sunt multe lucruri de pus la punct. Sper ca în turneul din Austria și apoi la Timișoara să jucăm altfel. Vom mai disputa până la plecarea în Austria un meci la Mediaș. Cred însă că până la începutul sezonului putem atinge forma de joc dorită de noi și de toată lumea. Cu răbdare putem pune totul la punct”, a explicat antrenorul principal al lui CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu